Anmeldelser vi er ekstra stolte af fra vores kunder

anmeldelser af albert jacksons malerarbejde

"Malermester Albert Jackson og hans folk er mega dygtige og søde. De malede hele vores lejlighed lynhurtigt og i tiptop kvalitetet - og var tilmed rigtig hyggelige at omgås. Herligt crew!"

Maling af lejlighed i København K, 1370
anmeldelser af albert jacksons malerarbejde

"Jeg har haft Albert Jackson til at udføre malerarbejde for mig jævnligt igennem snart 20 år både i mit firma og privat. Jeg har aldrig overvejet at skifte til andre malermestre da en aftale med Albert altid er an aftale. Arbejdet bliver udført til perfektion til aftalt tid og pris.Senest har Albert og hans dygtige folk spartlet, sat filt op og malet en ny 1. sal på ca. 60 m2 på kun 2 uger. Det kan ikke gøres bedre. De varmeste anbefalinger herfra."

Malerarbejde i Vanløse, 2720
anmeldelser af albert jacksons malerarbejde

"Albert er helt sikkert den bedste maler og behageligste håndværker vi nogensinde har haft. Vi har fundet en maler for livet og du skal helt klart vælge Albert til dit næste projekt, det gør vi nemlig. God pris og perfekt håndværk."

Malerprojekt i Valby, 2500
anmeldelser af albert jacksons malerarbejde

"Albert er den bedste maler i Kbh. Han kommer til tiden, overholder sine aftaler og laver et perfekt stykke arbejde til den rigtige pris."

Malerarbejde i Farum, 3520
anmeldelser af albert jacksons malerarbejde

"Albert Jackson og hans dygtige og effektive folk har shinet mit hus op med nedtagning af tapet, spartling, opsætning af væv og efterfølgende malearbejde. Holder aftaler og tidsplaner :-)"

Malerprojekt i Nivå, 2990

Vi er drevet af grundighed

Det gør os ekstra stolte af vores malerarbejde, når vores kunder tager sig tid til at sende os en anbefaling.

anmeldelse albert jackson

Vi har kun positivt at skrive om Malermester Jackson. Det var en sjælden god oplevelse.

De var yderst professionelle fra start til slut. Seriøse og fair! Overholdt alle aftaler og fulgte op hele vejen igennem. Istandsættelse er ikke nyt for os, men det er første gang vi har brugt Malermester Jackson og det bliver ikke sidste gang. Det arbejde de lavede er udført så flot, især spartelarbejdet er vi imponeret af. Alle malerne var søde og ordentlige og de fik altid ryddet op efter sig. De afleverede til tiden og det var alt i alt en sand fornøjelse. Tusind tak for et flot stykke arbejde.

Anne & Nikolaj Lie Kaas
pil venstre
pil højre
Det siger andre
Få et uforpligtende tilbud

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os
Derfor skal du vælge os
1

Tilfredse kunder

Over 100 super tilfredse kundeanmeldelser er vi stolte af. Vi brænder for at levere den gode oplevelse. Det betyder at du er i trygge hænder hos os!
elite smiley
2

Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning

Malermester Jackson er selvfølgelig medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Det er din garanti for, at opnå det flotteste resultat og malerarbejde udført professionelt. Det betyder også at vi har en dyb faglig forståelse for vores malerarbejde, og vi gør arbejdet rigtigt første gang. Vi går op i vores kunders tilfredshed, mere end noget andet.
en rigtig maler garantifond
3

Altid en fast pris

Albert Jackson og team kender alle opgavetyper og deres omfang, derfor kan vi aftale en fastpris. Vores malertilbud omfatter altid ordentlig tildækning af møbler, fjernelse af affald og vi rydder altid op efter os.
4

Projektstyring

Vi kender til branchen og har lang erfaring med at arbejde sammen med andre håndværkere, så forløbet kan foregå så effektivt og sikkert som muligt.
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Se vores privatlivspolitik for mere information.